ויזת סטודנט בארה"ב

5 עובדות על ויזת סטודנט (הגירה)

מורן נציגת מכללת אורט בלוס אנגלס עושה סדר בבלאגן ומארגנת לכם 5 עובדות על ויזת סטודנט!

איך נקראת הויזה?

הויזה נקראת ויזת F1 ומיועדת לגילאי +18

ויזת סטודנט היא ויזה למטרת לימודים כל עוד הסטודנט לומד הוא במצב חוקי, הסטודנט המיועד מקבל ממוסד הלימודים את טופס ההרשמה שנקרא I20

ועם הטופס הזה הוא ממשיך הלאה בתהליך לקבלת הויזה.

היכן עושים את הויזה?

את הויזה ניתן לעשות בשני דרכים או מארץ המולדת ואז לעבור ראיון בשגרירות האמריקאית ואם הויזה מאושרת היא חתומה בדרכון, או מתוך ארה"ב כשעדיין חוקיים ולעשות שינוי סטאטוסולהמתין לתשובה ממחלקת ההגירה ואם הויזה מאושרת מקבלים טופס רשמי, ברגע שהויזה מאושרת מתחילים ללמוד מיידית.

האם משפחתי תיכנס בחוקיות?

סטודנט נשוי או עם ילדים זכאי להכניס את משפחתו תחתיו בחוקיות F2

האם ניתן לקבל אישור עבודה?

לאחר סיום קורס של תואר ניתן להגיש בקשה של OPT ולקבל אישור עבודה לשנה בתחום הנלמד, ע"י מציאת ספונסר.

כמו כן עם הויזה ניתן לפתוח חשבון בנק ולהוציא רשיון נהיגה אמריקאי.

למה לבחור באורט?

מכללת אורט בלוס אנגלס נוסדה ב1985 ולה שני סניפים בעיר ובוואלי. מכללת אורט היא מכללה יהודית אשר מכבדת חגים ומועדים יהודיים.

מקצועות ותארים כגון: אנגלית כשפה שנייה לשיפור האנגלית לפי רמות ומקצועות של תואר AAS עם לימודי בוקר או ערב.

להורדת המידע על ויזת סטודנט בקובץ PDF לחץ כאן: ויזת סטודנט במכללת אורט לוס אנג'לס.

לפרטים נוספים צרו קשר עם נציג הסטודנטים: advisor@laort.edu 323.966.5444